Μέλι

Το θυμαρίσιο μέλι μας έχει μοναδική γεύση. Παράγεται με τη μέθοδο της φυγοκέντρησης. Υπάρχουν δύο τύπη μελιού: το ελαφρύ μέλι, με δυνατή γεύση και μυρωδιά, που παράγεται σε ρευστή μορφή, και το μέλι που είναι πιο πλούσιο σε θυμάρι, δηλαδή πιο συμπυκνωμένο και με ιδιαίτερα δυνατή γεύση. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε βάζα γυάλινα και σε μεταλλικά δοχεία από 50, 130, 250, 400, 450, 750 και 950 γραμμάρια καθώς και 2 κιλών. Η πρότασή μας: γιαούρτι της οικογένειας Μπραουδάκη με θυμαρίσιο μέλι.